Top 15 gode Netflix film

//Top 15 gode Netflix film

De bedste film på Netflix

Hvor lang tid har du brugt på at kigge Netflix igennem for film, før du havnede her?

Vi gætter på du har været godt rundt omkring i kategorierne for at finde bare én film der var værd at se, og måske ikke orker det mere nu. Hvorfor?

Fordi sådan har vi selv haft det rigtig mange gange.

 

En hjælp til at finde film der er værd at se

Der hersker vist ingen tvivl om, at streamingtjenesten Netflix er vanvittig populær – både herhjemme og i udlandet. Det er på trods af, at den i Danmark har været kritiseret en hel del for dets udvalg, som mange mener er mangelfuldt. På trods af det kunne Computerworld tilbage i januar 2015 fortælle, at Netflix “fuldstændig har knust deres konkurrenter”.

Men de er der, de gode film – og vi vil gerne gøre det let for dig at finde dem.

Derfor har vi på denne side gjort det nemt for dig at finde en, eller forhåbentlig flere, gode Netflix film som tiltaler dig, og dem har vi samlet i en liste som du kan se hvis du kigger med herunder:

 

Top 15 af de bedste Netflix film

I uvilkårlig rækkefølge

 1. The Fighter
 2. Southpaw
 3. The Legend of Tarzan
 4. Limitless
 5. The Bucket List
 6. Machine Gun Preacher
 7. The Butler
 8. Legendernes tid
 9. Beast of No Nation
 10. Kærlighedens Slør
 11. War Dogs
 12. The Big Short
 13. Freedom Writers
 14. Tracks
 15. Palm Trees in the Snow

1. The Fighter


the fighterPremiere: 
11. februar 2011

Genre: Biografi, Drama, Sport

Varighed: 1 t. 56 min.

Skuespillere: Christian Bale, Mark Wahlberg

Om The Fighter: Dickie og Mickey er halvbrødre og professionelle boksere, men på vej i to meget forskellige retninger. Dickie har talentet og troen, men mangler dømmekraften, og det sender ham snart mod afgrunden. Da han taber en kamp til en af tidens største boksere, bliver det første skridt ned ad en blindgyde af stoffer og vold. Mickey har i mellemtiden fået ry for at være den mest ihærdige bokser – med de mest ydmygende nederlag! Hans drøm om at bokse forsvinder dog aldrig.

 

Se trailer for The Fighter:

2. Southpaw

southpawPremiere: 20. juli 2015

Genre: Drama, Sport

Varighed: 2 t. 4 min.

Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, 50 Cent

Om Southpaw: Boksestjernen Billy “The Great” Hope har kun få kampe tilbage, før han kan lægge boksningen på hylden som hans kone Maureen for alt i verden ønsker. Men da Maureen bliver dræbt for øjnene af Billy mister han alt, og er nu eneforsøger af datteren Leila. Midt i Billys krise mister han både sine penge, titler, sin fornuft og forældremyndigheden – og det er nu op til ham at kæmpe sig tilbage til livet, for sig selv og sin datters skyld.

 

Se trailer for Southpaw:

3. The Legend of Tarzan

the legend of tarzanPremiere: 14. juli 2016

Genre: Action, Adventure

Varighed: 1 t. 50 min.

Skuespillere: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz,

Om Tarzan: Tarzan har tilpasset sig til livet i London, da han bliver sendt tilbage til sit tidligere hjem i junglen, for at undersøge mystiske aktiviteter ved en mine.

 

Se trailer for Tarzan:

4. Limitless

Science Fiction film LimitlessPremiere: 21. april 2011

Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller

Varighed: 1 t. 45 min.

Skuespillere: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish

Om Limitless: En mystisk pille giver brugeren mulighed for at udnytte hele 100% af hjernens funktioner, og det bliver en knap så succesfuld forfatters vej ud af middelmådighed. Pludselig er han, takket være pillen, en finansiel guru – men det kommer ikke uden problemer. Og hvad skal han gøre, når der ikke er flere piller?

 

Se trailer for Limitless:

5. The Bucket List

inspirerende film nu eller aldrigPremiere: 7. marts 2008

Genre: Drama, Adventure, Komedie

Varighed: 1 t. 37 min.

Skuespillere: Jack Nicholson, Morgan Freeman

Om The Bucket List: To vidt forskellige mænd, der begge har en dødelig sygdom finder hinanden på sygehusets kræft-afdeling. Sammen vælger de at tage på den ultimative verdensrejse, hvor de skal fuldføre deres fælles bucket liste, med alle de ting og steder de har drømt om at opleve.

Se trailer for The Bucket List:

6. Machine Gun Preacher

film på netflix machine gun preacherPremiere: 2. november 2011

Genre: Action, Biografi, Drama

Varighed: 2 t. 9 min.

Skuespillere: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon

Om Machine Gun Preacher: Sam Childers er en tidligere biker og narkohandler der har fundet gud, og nu bruger alt sin tid og økonomi på at hjælpe børn i Sudan, der ville blive børnesoldater uden hans indblanden.

 

Se trailer for Machine Gun Preacher:

7. The Butler

the butlerPremiere: 19. september 2013

Genre: Biografi, Drama

Varighed: 2 t. 12 min.

Skuespillere: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Cusack

Om The Butler: I perioden 1952-1986 bestyres posten som Det Hvide Hus’ chefbutler af en og samme person, nemlig afroamerikaneren Cecil Gaines. I sit lange virke følger han den turbulente udvikling i samfundet fra Eisenhower til Reagan, og fra borgerretskamp til Vietnam m.fl. Disse begivenheder mærkes også på Ceci’s privatliv.

 

Se trailer for The Butler:

8. Legendernes tid

netflix-film-legendernes-tidPremiere: 10. marts 1995 

Genre: Drama, Romantik, Krig

Varighed: 2 t. 13 min.

Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn

Om Legendernes tid: Tre brødre og deres far lever i et totalt afsides område i Rocky Mountains i starten af 1900 tallet. Faren, Colonel Ludlow, tog sine sønner langt væk fra lokalsamfundet som han har lært at hade, for at opfostre dem i naturens omgivelser. De tre brødre er bedste venner, indtil Susanna træder ind i deres liv. Det bliver en fortælling om krig, kærlighed og forræderi.

 

Se trailer for Legendernes tid:

9. Beasts of No Nation


beast of no nationPremiere: 
16. oktober 2015

Genre: Drama, krig

Varighed: 2 t. 16 min.

Skuespillere: Idris Elba, Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor

Om Beasts of No Nation: I det vestlige Afrika forvandler en ung drengs hverdag sig dramatisk og øjeblikkeligt, da borgerkrig ødelægger hele hans familie. For selv at undgå døden må han flygte gennem junglen, hvor han møder en gruppe lejesoldater der som tvinger ham til at blive deres nye barnesoldat.

 

Se trailer for Beasts of No Nation:

10. Kærlighedens slør

kaerlighedens slørPremiere: 16. marts 2007

Genre: Drama, Romantik

Varighed: 2 t. 5 min.

Skuespillere: Naomi Watts, Edward Norton, Liev Schreiber

Om Kærlighedens Slør: Walter Fane der er læge bliver gift med den smukke kvinde Kitty, der kommer fra en fornem familie. Walters arbejde leder dem til Shanghai hvor Kitty indleder et forhold til vicekonsul Charles. Da Walter opdager affæren melder han sig frivilligt til at arbejde i en kinesisk landsby der er ramt af kolera, og Kitty følger modvilligt med. Arbejdet med landsbyen sætter deres forhold i perspektiv, og giver ny mening i tilværelsen.

 

Se trailer for Kærlighedens Slør:

 

11. War Dogs

War DogsPremiere: 25. august 2016

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 54 min.

Skuespillere: Jonah Hill, Miles Teller, Bradley Cooper,

Om War Dogs: David Packouz klarer til dagen og vejen med en række dårligt betalte jobs, men da hans kæreste pludselig annoncerer at hun er gravid, må David til at tænke kreativt. Han møder sin gamle ven Efraim Diveroli der lader til at klare sig strålende i sit eget firma, og da han tilbyder David en vej ind, er han ikke sen til at takke ja. Jobbet går ud på at sælge våben til hæren under Irakkrigen, og alt går godt lige indtil de går efter en gigantisk ordre på 300 mio. dollars.

 

Se trailer for War Dogs:

12. The Big Short

the big shortPremiere: 23. december 2015

Genre: Biografi, Komedie, Drama

Varighed: 2 t. 10 min.

Skuespillere: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt

Om The Big Short: Uigennemskuelige lånepakker der udnytter borgerne danner grundlaget for finanskrisen, dengang boligboblen bristeden. Men en lille gruppe af klarsynede outsidere ser hvilken retning markedet vender, og beslutter sig for at gå imod hele systemet for at tjene på det.

 

Se trailer for The Big Short:

13. Freedom Writers

freedom writersPremiere: 5. januar 2007

Genre: Biografi, Krimi, Drama

Varighed: 2 t. 3 min.

Skuespillere: Hilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey

Om Freedom Writers: Den nyuddannede lærer Erin Gruwell starter som lærerinde på et social belastet og nedslidt gymnasium i Californien. Hun får ansvaret for skolens værste klasse, den som alle andre lærere har opgivet, og på trods af modstand fra sine kolleger får Erin, med sine utraditionelle metoder og ihærdighed, trængt igennem til de modvillige elever, og forandrer deres liv for altid.

Se trailer for Freedom Writers:

14. Tracks

tracks filmcoverPremiere: 7. august 2014

Genre: Adventure, Biografi, Drama

Varighed: 1 t. 52 min.

Skuespillere: Mia Wasikowska, Adam Driver, Lily Pearl

Om Tracks: I 1977 drager den unge Robyn Davidson ud på en lang og farefuld vandring. Storbyliv og faste rammer er ikke hende, så hun sætter sig for at gå i sin eventyrlystne fars spor, og vil gå tværs gennem den australske ørken med intet andet end sin hun Diggity og et par vilde dromedarer hun selv skal tæmme.

Se trailer for Tracks:

15. Palm Trees in the Snow

palm trees in the snow coverPremiere: 25. december 2015

Genre: Komedie, Romantik, Drama

Varighed: 2 t. 43 min.

Skuespillere: Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García

Om Palm Trees in the Snow: En ung kvinde falder over et mystisk spor i et gammelt brev og rejser til sin families tropiske plantage i Ækvatorialguinea for at afsløre flere generationer af hemmeligheder, og for at finde kærlighed hvor hun mindst venter det.

Se trailer for Palm Trees in the Snow:

 

Populære Netflix film

Vi har herover samlet en top 15 liste over nogle af de bedste Netflix film der er at finde lige nu. Vi har set dem alle og kan varmt anbefale dem til dig. Der er Netflix film for enhver smag på listen, så du burde kunne finde et par stykker du gerne vil se – men du kan også finde meget mere inspiration til fede film på siden lige her.

Vi gør vores bedste for at holde listen med film opdateret, men da Netflix ofte skifter deres udvalg ud, er det ikke altid vi kan følge med. Er der film der ikke længere er på Netflix, men som er på listen herunder, må du meget gerne kontakte os via mail eller Facebook.

 

Hvor mange Netflix film er der?

I følge Ekstrabladet skulle der tilbage i maj 2015 være godt og vel 7000 titler, der består af både Netflix film og serier. Der kommer hele tiden nye til, så udvalget af Netflix film og spændende film nyheder vokser støt. 

I oktober 2015 publicerede Netflix deres første egen film de selv har produceret (Beast of No Nation), og ligesom deres seriers høje kvalitet er denne også ganske fantastisk. For de af os der altså er faste Netflix-abonnenter er der lys forude, for det venter uden tvivl mange flere fantastiske film som Netflix selv vil producere.

Hvis du vil have et endnu større udvalg af Netflix film, så kan det være en rigtig god idé, at få et browser plugin eller program så du kan få adgang til det amerikanske Netflix. Her er der generelt mange flere af de nye og populære film, men det kræver at du kan tilgå siden via VPN. Du kan f.eks. købe et abonnement på programmet “Hidemyass” der skifter din IP-adresse så du kan se film fra andre lande.

 

2017-07-23T13:44:08+00:00
Delinger