Top 15 gode Netflix film

//Top 15 gode Netflix film

De bedste film på Netflix

Hvor lang tid har du brugt på at kigge Netflix igennem for film, før du havnede her?

Vi gætter på du har været godt rundt omkring i kategorierne for at finde bare én film der var værd at se, og måske ikke orker det mere nu. Hvorfor?

Fordi sådan har vi selv haft det rigtig mange gange.

 

En hjælp til at finde film der er værd at se

Der hersker vist ingen tvivl om, at streamingtjenesten Netflix er vanvittig populær – både herhjemme og i udlandet. Det er på trods af, at den i Danmark har været kritiseret en hel del for dets udvalg, som mange mener er mangelfuldt. På trods af det kunne Computerworld tilbage i januar 2015 fortælle, at Netflix “fuldstændig har knust deres konkurrenter”.

Men de er der, de gode film – og vi vil gerne gøre det let for dig at finde dem.

Derfor har vi på denne side gjort det nemt for dig at finde en, eller forhåbentlig flere, gode Netflix film som tiltaler dig, og dem har vi samlet i en liste som du kan se hvis du kigger med herunder:

 

Top 15 af de bedste Netflix film

I vilkårlig rækkefølge

 1. The Lost City of Z
 2. Spotlight
 3. The Legend of Tarzan
 4. Limitless
 5. The Bucket List
 6. Spies & Glistrup
 7. Django Unchained
 8. Legendernes tid
 9. Beast of No Nation
 10. Den Blå Lagune
 11. War Dogs
 12. The Big Short
 13. Goodfellas
 14. Easy A
 15. Palm Trees in the Snow

1. The Lost City of Z

the lost city of z filmPremiere: 21. april 2017

Genre: Biografi, Drama, Adventure

Varighed: 2 t. 21 min.

Skuespillere: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller

Om The Lost City of Z: Den sande historie om en engelsk eventyrer, Percival Fawcett, der i 1920’erne tog på opdagelse i Amazonas, i håbet om at finde “Z” – et tidligere rige beboet af sydamerikas indfødte.

Se trailer for The Lost City of Z:

2. Spotlight

Spotlight filmPremiere: 20. november 2015

Genre: Drama, Krimi, Historie

Varighed: 2 t. 8 min.

Skuespillere: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams

Om Spotlight: Den sande historie om den amerikanske avis “Boston Globe”, der kommer på sporet af en grusom sag der involverer den katolske kirkes systematiske misbrug af børn og mørkelægning deraf.

 

Se trailer for Spotlight:

3. The Legend of Tarzan

the legend of tarzanPremiere: 14. juli 2016

Genre: Action, Adventure

Varighed: 1 t. 50 min.

Skuespillere: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz,

Om Tarzan: Tarzan har tilpasset sig til livet i London, da han bliver sendt tilbage til sit tidligere hjem i junglen, for at undersøge mystiske aktiviteter ved en mine.

 

Se trailer for Tarzan:

4. Limitless

Science Fiction film LimitlessPremiere: 21. april 2011

Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller

Varighed: 1 t. 45 min.

Skuespillere: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish

Om Limitless: En mystisk pille giver brugeren mulighed for at udnytte hele 100% af hjernens funktioner, og det bliver en knap så succesfuld forfatters vej ud af middelmådighed. Pludselig er han, takket være pillen, en finansiel guru – men det kommer ikke uden problemer. Og hvad skal han gøre, når der ikke er flere piller?

 

Se trailer for Limitless:

5. The Bucket List

inspirerende film nu eller aldrigPremiere: 7. marts 2008

Genre: Drama, Adventure, Komedie

Varighed: 1 t. 37 min.

Skuespillere: Jack Nicholson, Morgan Freeman

Om The Bucket List: To vidt forskellige mænd, der begge har en dødelig sygdom finder hinanden på sygehusets kræft-afdeling. Sammen vælger de at tage på den ultimative verdensrejse, hvor de skal fuldføre deres fælles bucket liste, med alle de ting og steder de har drømt om at opleve.

Se trailer for The Bucket List:

6. Spies & Glistrup

Spies & Glistrup filmPremiere: 29. august 2013

Genre: Biografi, Drama

Varighed: 1 t. 50 min.

Skuespillere: Pilou Asbæk, Nicolas Bro

Om Spies & Glistrup: I 1960’erne møder Simon Spies, direktør for rejseselskabet Spies, sin gamle studiekammerat Mogens Glistrup. Sammen sætter de to kloge hoveder sig for, dels at malke skattesystemet og tydeliggøre hullerne i skattesystemet. En manøvre der ikke kun sætter deres egne tilværelser på spil, men også alt hvad de har kært.

Se trailer for Spies & Glistrup:

7. Django Unchained

film på netflix django

Premiere: 24. januar 2013

Genre: Western

Varighed: 2 t. 45 min.

Skuespillere: Jamie Fox, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz

Om Django: Med hjælp fra en tysk dusørjæger bliver en mandlig slave sat fri. Han begiver sig herefter ud for at finde og befrie sin kone fra en brutal plantageejer i Mississippi

 

Se trailer for Django:

8. Legendernes tid

netflix-film-legendernes-tidPremiere: 10. marts 1995 

Genre: Drama, Romantik, Krig

Varighed: 2 t. 13 min.

Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn

Om Legendernes tid: Tre brødre og deres far lever i et totalt afsides område i Rocky Mountains i starten af 1900 tallet. Faren, Colonel Ludlow, tog sine sønner langt væk fra lokalsamfundet som han har lært at hade, for at opfostre dem i naturens omgivelser. De tre brødre er bedste venner, indtil Susanna træder ind i deres liv. Det bliver en fortælling om krig, kærlighed og forræderi.

 

Se trailer for Legendernes tid:

9. Beasts of No Nation


beast of no nationPremiere: 
16. oktober 2015

Genre: Drama, krig

Varighed: 2 t. 16 min.

Skuespillere: Idris Elba, Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor

Om Beasts of No Nation: I det vestlige Afrika forvandler en ung drengs hverdag sig dramatisk og øjeblikkeligt, da borgerkrig ødelægger hele hans familie. For selv at undgå døden må han flygte gennem junglen, hvor han møder en gruppe lejesoldater der som tvinger ham til at blive deres nye barnesoldat.

 

Se trailer for Beasts of No Nation:

10. Den Blå Lagune

romantiske-film-den-blå-lagune

Premiere: 6. februar 1981

Genre: Drama, Romantik, Adventure

Varighed: 1 t. 44 min.

Skuespillere: Brooke Shields, Christopher Atkins, Leo McKern

Om Den Blå Lagune: To børn strander på en øde ø i stillehavet  sammen med en fordrukken kaptajn, der ender med at dø mens de endnu er børn. De to teenagere vokser op sammen og er både hinandens bedste venner og fjender, indtil de en dag ser hinanden på en helt ny måde, i et mere romantisk lys.

Se trailer for Den Blå Lagune:

11. War Dogs

War DogsPremiere: 25. august 2016

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 54 min.

Skuespillere: Jonah Hill, Miles Teller, Bradley Cooper,

Om War Dogs: David Packouz klarer til dagen og vejen med en række dårligt betalte jobs, men da hans kæreste pludselig annoncerer at hun er gravid, må David til at tænke kreativt. Han møder sin gamle ven Efraim Diveroli der lader til at klare sig strålende i sit eget firma, og da han tilbyder David en vej ind, er han ikke sen til at takke ja. Jobbet går ud på at sælge våben til hæren under Irakkrigen, og alt går godt lige indtil de går efter en gigantisk ordre på 300 mio. dollars.

 

Se trailer for War Dogs:

12. The Big Short

the big shortPremiere: 23. december 2015

Genre: Biografi, Komedie, Drama

Varighed: 2 t. 10 min.

Skuespillere: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt

Om The Big Short: Uigennemskuelige lånepakker der udnytter borgerne danner grundlaget for finanskrisen, dengang boligboblen bristeden. Men en lille gruppe af klarsynede outsidere ser hvilken retning markedet vender, og beslutter sig for at gå imod hele systemet for at tjene på det.

 

Se trailer for The Big Short:

13. Goodfellas

goodfellas-mafia-filmPremiere: 9. november 1990

Genre: Krimi, Biografi, Drama

Varighed: 2 t. 26 min.

Skuespillere: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci

Om Goodfellas: Henry Hill er en ubetydelig gangster, der sammen med sine to gangster venner laver et røveri af en større kaliber. Henry kravler efterfølgende langsomt, men sikkert, op af mafia hierakiet, men han har ikke helt nemt ved at styre tilværelsen som kriminel med adgang til alverdens glæder.

 

Se trailer for Goodfellas:

14. Easy A

Premieromantiske-film-for-unge-easy-are: 3. februar 2011

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 32 min.

Skuespillere: Emma Stone, Amanda Bynes

Om Easy A: Olive er en dygtig studerende der pludselig ser sit liv spinde ud af kontrol, efter hun medvirkede i en hvid løgn om, at hun havde mistet sin mødom. I stedet for at panikke over rygtet beslutter Olive sig for, at ‘ride på bølgen’ og udnytte det til at forbedre sin økonomiske situation og sociale status.

 

Se trailer for Easy A:

15. Palm Trees in the Snow

palm trees in the snow coverPremiere: 25. december 2015

Genre: Komedie, Romantik, Drama

Varighed: 2 t. 43 min.

Skuespillere: Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García

Om Palm Trees in the Snow: En ung kvinde falder over et mystisk spor i et gammelt brev og rejser til sin families tropiske plantage i Ækvatorialguinea for at afsløre flere generationer af hemmeligheder, og for at finde kærlighed hvor hun mindst venter det.

Se trailer for Palm Trees in the Snow:

 

Populære Netflix film

Vi har herover samlet en top 15 liste over nogle af de bedste Netflix film der er at finde lige nu. Vi har set dem alle og kan varmt anbefale dem til dig. Der er Netflix film for enhver smag på listen, så du burde kunne finde et par stykker du gerne vil se – men du kan også finde meget mere inspiration til fede film på siden lige her.

Vi gør vores bedste for at holde listen med film opdateret, men da Netflix ofte skifter deres udvalg ud, er det ikke altid vi kan følge med. Er der film der ikke længere er på Netflix, men som er på listen herunder, må du meget gerne kontakte os via mail eller Facebook.

 

Hvor mange Netflix film er der?

I følge Ekstrabladet skulle der tilbage i maj 2015 være godt og vel 7000 titler, der består af både Netflix film og serier. Der kommer hele tiden nye til, så udvalget af Netflix film og spændende film nyheder vokser støt. 

I oktober 2015 publicerede Netflix deres første egen film de selv har produceret (Beast of No Nation), og ligesom deres seriers høje kvalitet er denne også ganske fantastisk. For de af os der altså er faste Netflix-abonnenter er der lys forude, for det venter uden tvivl mange flere fantastiske film som Netflix selv vil producere.

Hvis du vil have et endnu større udvalg af Netflix film, så kan det være en rigtig god idé, at få et browser plugin eller program så du kan få adgang til det amerikanske Netflix. Her er der generelt mange flere af de nye og populære film, men det kræver at du kan tilgå siden via VPN. Du kan f.eks. købe et abonnement på programmet “Hidemyass” der skifter din IP-adresse så du kan se film fra andre lande.

 

2018-12-15T19:28:08+00:00
Delinger