de bedste netflix film

Der hersker vist ingen tvivl om, at streamingtjenesten Netflix er vanvittig populær – både herhjemme og i udlandet. Det er på trods af, at den i Danmark har været kritiseret en hel del for dets udvalg som mange mener er mangelfuldt. På trods af det kunne Computerworld tilbage i januar fortælle, at Netflix “fuldstændig har knust deres konkurrenter”.

En ting er sikkert, der er en masse rigtig gode Netflix film blandt det store udvalg, men vi ved selv alt om hvor uoverskueligt det kan være at finde dem man gider se, og dem som der er værd at se. Derfor har vi på denne side gjort det nemt for dig at finde en eller forhåbentlig flere gode Netflix film som tiltaler dig, og dem har vi samlet i en liste lidt længere nede.

 

Psst.. Husk at følge os på Facebook hvis du vil have filmanbefalinger direkte i dit feed.

 

Hvor mange Netflix film er der?

I følge Ekstrabladet skulle der tilbage i maj 2015 være godt og vel 7000 titler, der består af både Netflix film og serier. Der kommer hele tiden nye til, så udvalget af Netflix film og spændende film nyheder vokser støt. 

I oktober 2015 publicerede Netflix deres første egen film de selv har produceret (Beast of No Nation), og ligesom deres seriers høje kvalitet er denne også ganske fantastisk. For de af os der altså er faste Netflix-abonnenter er der lys forude, for det venter uden tvivl mange flere fantastiske film som Netflix selv vil producere.

Hvis du vil have et endnu større udvalg af Netflix film, så kan det være en rigtig god idé, at få et browser plugin eller program så du kan få adgang til det amerikanske Netflix. Her er der generelt mange flere af de nye og populære film, men det kræver at du kan tilgå siden via VPN. Du kan f.eks. købe et abonnement på programmet “Hidemyass” der skifter din IP-adresse så du kan se film fra andre lande.

 

Populære Netflix film

Vi har herunder samlet en top 10 liste over nogle af de bedste Netflix film lige nu. Vi har set dem alle og kan varmt anbefale dem til dig. Der er Netflix film for enhver smag på listen, så du burde kunne finde et par stykker du gerne vil se – men du kan også finde meget mere inspiration til fede film på siden lige her.

Vi gør vores bedste for at holde listen med film opdateret, men da Netflix ofte skifter deres udvalg ud, er det ikke altid vi kan følge med. Er der film der ikke længere er på Netflix, men som er på listen herunder, må du meget gerne kontakte os via mail eller Facebook.

 

Top 10 af de bedste Netflix film (Uvilkårlig rækkefølge)

  1. The Fighter
  2. American Sniper
  3. Phenomenon
  4. Limitless
  5. The Bucket List
  6. Niceville
  7. The Butler
  8. Legendernes tid
  9. Beast of No Nation
  10. Kærlighedens Slør

1. The Fighter


the fighterPremiere: 
11. februar 2011

Genre: Biografi, Drama, Sport

Varighed: 1 t. 56 min.

Skuespillere: Christian Bale, Mark Wahlberg

Om The Fighter: Dickie og Mickey er halvbrødre og professionelle boksere, men på vej i to meget forskellige retninger. Dickie har talentet og troen, men mangler dømmekraften, og det sender ham snart mod afgrunden. Da han taber en kamp til en af tidens største boksere, bliver det første skridt ned ad en blindgyde af stoffer og vold. Mickey har i mellemtiden fået ry for at være den mest ihærdige bokser – med de mest ydmygende nederlag! Hans drøm om at bokse forsvinder dog aldrig.

 

Se trailer for The Fighter:

2. American Sniper

nye film 2015 american sniperPremiere: 22. januar 2015

Genre: Action, Biografi, Drama

Varighed: 2 t. 12 min.

Skuespillere: Bradley Cooper, Sienna Miller

Om American Sniper: Den sande historie om amerikaneren Chris Kyle,  der en Navy SEAL snigskytte, og hans evner til at skyde fjenderne og redde utallige menneskers liv gør ham til en legende. Men selvom Chris har kone og børn derhjemme der venter på ham, så er det krigen han har svært ved at forlade.

 

Se trailer for American Sniper:

3. Phenomenon

phenomenonPremiere: 4. oktober 1996

Genre: Drama, Fantasy, Romantik

Varighed: 2 t. 3 min.

Skuespillere: John Travolta, Kyra Sedgwick, Forest Whitaker

Om Phenomenon: En aften oplever George Malley et mystisk lysskær, og efter den aften stiger hans intellekt dramatisk. Han lærer ting han aldrig havde drømt om, og udvikler næsten overnaturlige evner. Han bliver dog også lidt af en outsider i sit samfund, men med venners hjælp lærer han at håndtere sin nye situation, om end det ikke er nemt.

 

Se trailer for Phenomenon:

4. Limitless

Science Fiction film LimitlessPremiere: 21. april 2011

Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller

Varighed: 1 t. 45 min.

Skuespillere: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish

Om Limitless: En mystisk pille giver brugeren mulighed for at udnytte hele 100% af hjernens funktioner, og det bliver en knap så succesfuld forfatters vej ud af middelmådighed. Pludselig er han, takket være pillen, en finansiel guru – men det kommer ikke uden problemer. Og hvad skal han gøre, når der ikke er flere piller?

 

Se trailer for Limitless:

5. The Bucket List

inspirerende film nu eller aldrigPremiere: 7. marts 2008

Genre: Drama, Adventure, Komedie

Varighed: 1 t. 37 min.

Skuespillere: Jack Nicholson, Morgan Freeman

Om The Bucket List: To vidt forskellige mænd, der begge har en dødelig sygdom finder hinanden på sygehusets kræft-afdeling. Sammen vælger de at tage på den ultimative verdensrejse, hvor de skal fuldføre deres fælles bucket liste, med alle de ting og steder de har drømt om at opleve.

Se trailer for The Bucket List:

6. Niceville

niceville coverPremiere: 17. november 2011

Genre: Drama

Varighed: 2 t. 26 min.

Skuespillere: Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer

Om Niceville: I 1960’ernes Mississippi bliver der skabt røre i lokalsamfundet, da den unge dame Skeeter interviewer en sort tjenestepige ved navn Aibileen. Alle byens prominente familier ser Skeeters initiativ om at høre tjenestepigernes side af sagen som en trussel mod den måde tingene er på. Men Skeeter kæmper hårdt for både at realisere sine drømme om at blive forfatter, og give tjenestefolkene en stemme for dem selv.

 

Se trailer for Niceville:

7. The Butler

the butlerPremiere: 19. september 2013

Genre: Biografi, Drama

Varighed: 2 t. 12 min.

Skuespillere: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Cusack

Om The Butler: I perioden 1952-1986 bestyres posten som Det Hvide Hus’ chefbutler af en og samme person, nemlig afroamerikaneren Cecil Gaines. I sit lange virke følger han den turbulente udvikling i samfundet fra Eisenhower til Reagan, og fra borgerretskamp til Vietnam m.fl. Disse begivenheder mærkes også på Ceci’s privatliv.

 

Se trailer for The Butler:

8. Legendernes tid

netflix-film-legendernes-tidPremiere: 10. marts 1995 

Genre: Drama, Romantik, Krig

Varighed: 2 t. 13 min.

Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn

Om Legendernes tid: Tre brødre og deres far lever i et totalt afsides område i Rocky Mountains i starten af 1900 tallet. Faren, Colonel Ludlow, tog sine sønner langt væk fra lokalsamfundet som han har lært at hade, for at opfostre dem i naturens omgivelser. De tre brødre er bedste venner, indtil Susanna træder ind i deres liv. Det bliver en fortælling om krig, kærlighed og forræderi.

 

Se trailer for Legendernes tid:

9. Beasts of No Nation


beast of no nationPremiere: 
16. oktober 2015

Genre: Drama, krig

Varighed: 2 t. 16 min.

Skuespillere: Idris Elba, Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor

Om Beasts of No Nation: I det vestlige Afrika forvandler en ung drengs hverdag sig dramatisk og øjeblikkeligt, da borgerkrig ødelægger hele hans familie. For selv at undgå døden må han flygte gennem junglen, hvor han møder en gruppe lejesoldater der som tvinger ham til at blive deres nye barnesoldat.

 

Se trailer for Beasts of No Nation:

10. Kærlighedens slør

kaerlighedens slørPremiere: 16. marts 2007

Genre: Drama, Romantik

Varighed: 2 t. 5 min.

Skuespillere: Naomi Watts, Edward Norton, Liev Schreiber

Om Kærlighedens Slør: Walter Fane der er læge bliver gift med den smukke kvinde Kitty, der kommer fra en fornem familie. Walters arbejde leder dem til Shanghai hvor Kitty indleder et forhold til vicekonsul Charles. Da Walter opdager affæren melder han sig frivilligt til at arbejde i en kinesisk landsby der er ramt af kolera, og Kitty følger modvilligt med. Arbejdet med landsbyen sætter deres forhold i perspektiv, og giver ny mening i tilværelsen.

 

Se trailer for Kærlighedens Slør: