10 erotiske film på Netflix

//10 erotiske film på Netflix

erotiske film på netflix

Vidste du, at Netflix er hjem for en lang række erotiske film? Hvis ikke, så kan vi altså informere dig om at det er det, og du behøver ikke føle dig lummer for at have lyst til at se dem.

 

Se erotiske film på amerikansk Netflix lovligt

Vi mindes tidligere at have set, at den danske Netflix havde et ok bredt udvalg af erotiske film, men ved sidste inspektion var der ikke meget at finde der. Til gengæld imponerer den amerikanske udgave af Netflix med et bredt udvalg, og det er her vi har fundet de erotiske film du finder i listen herunder.

Det er ganske let at få adgang til amerikansk Netflix og ikke ulovligt (Selv Politiken har en guide til hvordan du får adgang til det).

 

Erotiske film for enhver smag

Listen over de erotiske film indeholder lidt for enhver smag. Du finder bl.a. den enormt omtalte (og måske omdiskuterede) Nymphomaniac, instrueret af danske Lars Von Trier, og den nye franske film “Ung & Smuk”, der både både er æstetisk, uskyldig og pirrende.

I den anden ende af skalaen er der f.eks. Sacred Love-making, der er en decideret guide og inspiration  til dit sexliv. Dette er blot 10 af de mange erotiske film du kan finde på Netflix, så tag et kig og se om der ikke er en eller flere du får lyst til at se. God fornøjelse!

 

Variety

erotiske-film-netflix-varietyPremiere: 8. marts 1985

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 40 min.

Skuespillere: Sandy McLeod, Will Patton, Richard Davidson

Om Variety: Christine tager et job hvor hun skal sælge billetter til et porno teater tæt på Times Square. Fremfor at distancere sig selv fra det erotiske miljø, udvikler hun en besættelse for det, der begynder at optage hele hendes liv.

 

Se trailer for Variety:

Sacred Love-making

erotiske-film-netflix-sacred-love-makingPremiere: 10. februar 2009

Genre: Dokumentar

Varighed: 1 t. 10 min.

Skuespillere: Claudia, David, Ishmiel

Om Sacred Love-making: Sexperten Karinna Kittles-Karsten inviterer dig med på en romantisk rejse, hvor hun introducerer asiatiske erotiske hemmeligheder som du kan tage ved lære af. To par følger med undervejs og når nye højder af nydelse på skærmen, så du får mulighed for at studere deres teknik og succes.

 

Se trailer for Sacred Love-making:

Nana

erotiske-film-netflix-nanaPremiere: April 1983

Genre: Komedie, Drama

Varighed: 1 t. 32 min.

Skuespillere: Katya Berger, Jean-Perre Aumont

Om Nana: Nana er en ung Pariser der finder arbejde i en Burlesque klub, og efterfølgende begynder at udnytte de mænd der kommer der. Hun lærer lynhurtigt, at bruge sin erotiske uskyldighed til at få lige præcis det hun vil have.

 

Se trailer for Nana:

Nuit#1

erotiske-film-netflix-nuit-1Premiere: 27. juni 2012

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 31 min.

Skuespillere: Catherine de Léan, Dimitri Storoge, Véronique Rebizov

Om Nuit#1: Clara og Nikolai møder hinanden til et sveddrivende rave, og ender aftenen i hans lejlighed i et romantisk og erotisk møde. Da Clara forsøger at snige sig ud af lejligheden uden at sige farvel, tager dette bootycall en uforventet drejning.

 

Se trailer for Nuit#1:

Nymphomaniac

erotiske-film-netflix-nymphomaniacPremiere: 25. december 2013

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 52 min.

Skuespillere: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin

Om Nymphomaniac: En selv-diagnosticeret nymfoman genoplever sine erotiske oplevelser, med den mand der reddede hende efter et overfald.

 

Se trailer for Nymphomaniac:

Confessions of a Brazilian call girl

erotiske-film-netflix-confessions-of-a-brazilian-call-girlPremiere: 25. februar 2011

Genre: Drama

Varighed: 1t. 48 min.

Skuespillere: Deborah Secco, Cássio Gabus Mendes, Drica Moraes

Om Confessions of a Brazilian call girl: Raquel løber væk hjemmefra og tager en drastisk beslutning: hun vil være en prostitueret. I løbet af ingen ting bliver Raquel kendt som Bruna Surfer Girl, en kendis der blogger om sit saftige hverdagsliv.

 

Se trailer for Confessions of a Brazilian call girl:

Ung & Smuk

erotiske-film-netflix-young-and-beautifulPremiere: 10. juli 2014

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 35 min.

Skuespillere: Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot

Om Young & Beautiful: Efter at have mistet sin mødom på en strand med en tysk turist, beslutter Isabelle sig for at udforske tilværelsen som call girl. Hun møder sine kunder efter skole, på hoteller rundt om i byen, og lader som ingenting overfor familie og venner. Hun virker dog ikke specielt interesseret i selve oplevelserne eller pengene hun tjener på det – så hvad er det mon Isabelle søger?

 

Se trailer for Young & Beautiful:

A Perfect Ending

erotiske-film-netflix-a-perfect-endingPremiere: 21. juni 2012

Genre: Drama, Romantik

Varighed: 1 t. 50 min.

Skuespillere: Barbara Niven, Bryan Mordechai Jackson, Jessica Clark

Om A Perfect Ending: Efter Rebecca fortæller en usævanlig hemmelighed, bliver hun af sine veninder opfordret til at udforske sin seksualitet med en call girl. Hun er tilbageholdende men nysgerrig, og det bliver starten på et erotisk eventyr.

 

Se trailer for A Perfect Ending:

Leap Year

erotiske-film-netflix-leap-yearPremiere: 8. oktober 2010

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 34 min.

Skuespillere: Monica del Carmen, Gustavo Sánchez Parra

Om Leap Year: Laura’s liv består af en affære efter den anden. Hun møder en dag Arturo, og parret bevæger sig ud i et intenst, og seksuelt voldeligt forhold.

 

Se trailer for Leap Year:

Secret Things

erotiske-film-netflix-secret-thingsPremiere: 16. oktober 2002

Genre: Drama, Romantik

Varighed: 1 t. 55 min

Skuespillere: Coralie Revel, Sabrina Seyvecou, Roger Miremont

Om Secret Things: To unge kvinder forsøger at arbejde sig op af karrierestigen, men har ikke så meget succes. Da den ene kvinde får problemer med at betale sin husleje, inviterer den anden hende til at bo hos hende. De bliver elskere og beslutter sig for, at få succes med karrieren ved at forføre sig frem. Men det viser sig, at firmaet har sine egne helt særlige og frække hemmeligheder.

 

Se trailer for Secret Things:

2018-03-04T17:00:48+00:00
Delinger