Originale Netflix film

//Originale Netflix film

originale netflix film

For de fleste er Netflix bare en streamingtjeneste, men i de senere år har de i den grad også gjort sig bemærket som et succesfuldt produktionsselskab. De står således bag af nogle af nyere tids mest populære serier som House of Cards og Orange is the New Black. Og nu har de, til stor glæde for os filmelskere, valgt også at gå ind i filmproduktion.

 

Alle de nye originale Netflix film på en liste

Her på siden samler vi alle de originale film fra Netflix, så du kan holde et overblik over hvad der kommer og som du kunne have lyst til at se. Ikke alle originale Netflix film på listen har haft premiere endnu, så det er en liste vi løbende opdaterer, efterhånden som der kommer flere film på banen.

 

 

Tallulah

tallulah original netflix filmPremiere: 29. juli 2016

Genre: Drama, Komedie, Romantik

Varighed: 1 t. 51 min.

Skuespillere: Ellen Page, Allison Janney, Tammy Blanchard, Zachary Quinto

Om Tallulah: I et desperat forsøg på at blive fri for sin lille datter, hyrer en utilfreds og alkoholiseret kvinde fra Beverly Hills en fremmed til at babysitte sin datter. Det ender ikke helt som hun regnede med, da hendes datter pludselig er væk.

 

Se trailer for Tallulah:

Beasts of No Nation

beast of no nationPremiere: 16. oktober 2015

Genre: Drama, krig

Varighed: 2 t. 16 min.

Skuespillere: Idris Elba, Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor

Om Beasts of No Nation: I det vestlige Afrika forvandler en ung drengs hverdag sig dramatisk og øjeblikkeligt, da borgerkrig ødelægger hele hans familie. For selv at undgå døden må han flygte gennem junglen, hvor han møder en gruppe lejesoldater der som tvinger ham til at blive deres nye barnesoldat.

 

Se trailer for Beasts of No Nation:

The Ridiculous 6

ridiculous 6 coverPremiere: 11. december 2015

Genre: Komedie, Western

Varighed: 1 t. 59 min.

Skuespillere: Adam Sandler, Taylor Lautner, Steve Buscemi, Danny Trejo, Terry Crews, Luke Wilson, Nick Nolte, Rob Schneider

Om The Ridiculous 6: En fredløs mand der var opfostret af indianere opdager, at han har fem halvbrødre. Sammen med de fem halvbrødre begiver han sig nu ud for at finde deres fordrukne far.

 

Se trailer for The Ridiculous 6:

Sword of Destiny

sword of destiny filmPremiere: 26. februar 2016

Genre: Action, Adventure, Drama

Varighed: 1 t. 45 min.

Skuespillere: Donnie Yen, Michelle Yeoh, Harry Shum Jr.

Om Sword of Destiny: En historie om fortabt kærlighed, ung kærlighed, et legendarisk sværd og en sidste chance for at søge tilgivelse.

 

Se trailer for Sword of Destiny:

 

 

Den første originale Netflix film

Netflix’ første originale film havde premiere i oktober 2015, og det var filmen “Beasts of No Nation” – en stærk og visuel smuk fortælling om børnesoldater og borgerkrig i et fiktivt afrikansk land. Og det er kun begyndelsen for de originale Netflix film. I december 2015 fik deres anden film premiere, en stjernespækket western komedie – og i 2016 gætter vi på der kommer rigtig mange glædelige overraskelser på deres filmfront.

I januar kom opfølgeren til den verdenskendte “Tiger på spring, drage i skjul”, og rygter siger at Netflix er ude med den store pengepung for at købe rettigheder til de næste store blockbustere. Heriblandt filmen “War Machine” der har Brad Pitt i hovedrollen, som Netflix angiveligt skulle have betalt 60 millioner dollars for.

 

2016-12-01T19:37:49+00:00
Delinger