Min søsters børn film

/, Danske film/Min søsters børn film

min søsters børn de gamle

Nogle af de børnefilm vi husker bedst, og stadigvæk mindes som værende nogle af de absolut bedste er og bliver Min søsters børn – de gamle af slagsen. Der er jo kommet en række nye Min søsters børn film som f.eks. Min søsters børn i sneen, men det bliver bare aldrig helt det samme som når Axel Strøbye træder i rollen som Erik Lund, professor i børnepsykologi.

Hvis du eller dit barn endnu ikke har set de fire skønne Min søsters børn film fra 60’erne og 70’erne – så er I altså gået glip af noget!

 

Min søsters børn

min-soesters-boernPremiere: 30. september 1966

Varighed: 1 t. 52 min.

Skuespillere: Axel Strøbye, William Rosenberg, Jeanne Darville, Pusle Helmuth, an Priiskorn Schmidt, Sonja Oppenhagen, Vibeke Houlberg, Michael Rosenberg

Om Min søsters børn: Erik Lund er ungkarl med et videnskabeligt erfaringsmateriale, der består i meget svære ord for ret enkle begreber. Men da Erik Lund skal til at forsvare sin doktordisputats i børnepsykologi, vil skæbnen, at han skal passe sin søsters 6 frække unger i en uge! Og som altid når videnskaben blander sig, ender det i et afsindig festligt, organiseret kaos.

 

Se trailer for Min søsters børn:

Min søsters børn på bryllupsrejse

min-soesters-boern-paa-bryllupsrejsePremiere: 13. oktober 1967

Varighed: 1 t. 49 min.

Skuespillere: Axel Strøbye, William Rosenberg, Jeanne Darville, Pusle Helmuth, an Priiskorn Schmidt, Sonja Oppenhagen, Vibeke Houlberg, Michael Rosenberg

Om Min søsters børn på bryllupsrejse: Erik og Lisbeth skal giftes og derefter på bryllupsrejse til Østrig. Da mor og far skal have endnu en baby, beslutter de fire små at tage med på bryllupsrejse. De gemmer sig i campingvognen og kommer usete til Østrig.

 

Se trailer for Min søsters børn på bryllupsrejse:

Min søsters børn vælter byen

min-soesters-boern-vaelter-byenPremiere: 11. oktober 1968

Varighed: 1 t. 35 min.

Skuespillere: Axel Strøbye, William Rosenberg, Jeanne Darville, Pusle Helmuth, an Priiskorn Schmidt, Sonja Oppenhagen, Vibeke Houlberg, Michael Rosenberg

Om Min søsters børn vælter byen: Det er Pusles fødselsdag, og hun får en amulet, der kan opfylde ønsker af onkel Erik. Far skal til London, og mor er nødt til at tage med. Imens passer tante Alma børnene. Det er de ikke særlig glade for, så Pusle tryller Alma væk, hvorefter turen er kommet til at opleve København på egen hånd.

 

Se klip fra Min søsters børn vælter byen:

Min søsters børn når de er værst

min-soesters-boern-naar-de-er-vaerstPremiere: 15. oktober 1971

Varighed: 1 t. 43 min.

Skuespillere: Axel Strøbye, Dirch Passer, William Rosenberg, Jeanne Darville, Pusle Helmuth, an Priiskorn Schmidt, Sonja Oppenhagen, Vibeke Houlberg, Michael Rosenberg

Om Min søsters børn når de er værst: Mor og far har 20 års bryllupsdag. Far har en modeopvisning for en stor kunde og beslutter at overnatte på Kystens Perle. Mannequinen Camilla overnatter også på hotellet. Da mor tager til Kystens Perle for at overraske far, finder hun Camilla og far sammen i soveværelset, og det tager hun ikke godt!

 

Se trailer for Min søsters børn når de er værst:

2018-02-26T21:47:56+00:00
Delinger