Inspirerende film

//Inspirerende film

inspirerende-film-liste

Af og til er et lille mentalt spark i røven alt hvad der skal til, for at du dropper vanerne, og begynder at tænke over tilværelsen. Hvad er det DU vil opnå? hvilke drømme har du endnu ikke fået gennemlevet? hvordan vil du leve dit liv? og hvad afholder dig fra det?

 

8 inspirerende film der giver dig noget at tænke over

Film kan være en fantastisk genvej til at tænke ud af boksen. Selvom mange af disse inspirerende film handler om at droppe den materialistiske tilværelse, til fordel for en back to basics livsstil hvor man er i et med naturen, så er det ikke ensbetydende med, at det er det du skal. Men mon ikke de kan give dig lidt at tænke over, og gå på mod til dit eget liv?

Kig igennem listen af inspirerende film herunder, og se om der ikke er en, eller flere der tiltaler dig. God fornøjelse!

 

Tracks

tracks filmcoverPremiere: 7. august 2014

Genre: Adventure, Biografi, Drama

Varighed: 1 t. 52 min.

Skuespillere: Mia Wasikowska, Adam Driver, Lily Pearl

Om Tracks: I 1977 drager den unge Robyn Davidson ud på en lang og farefuld vandring. Storbyliv og faste rammer er ikke hende, så hun sætter sig for at gå i sin eventyrlystne fars spor, og vil gå tværs gennem den australske ørken med intet andet end sin hun Diggity og et par vilde dromedarer hun selv skal tæmme.

Se trailer for Tracks:

Freedom Writers

freedom writersPremiere: 5. januar 2007

Genre: Drama, Adventure, Komedie

Varighed: 2 t. 3 min.

Skuespillere: Hilary Swank, Patrick Dempsey, Imelda Staunton,

Om Freedom Writers: Den sande historie om lærerinden Erin Gruwell der ankommer til Wilson High School i Los Angeles, med høje forventninger og et ønske om at gøre en forskel for de belastede unge. Det der møder hende er dog noget af en mundfuld, da Erin sættes til at undervise skolens dårligste elever – både hvad gælder opførsel og faglighed. Men Erin giver ikke op, trods den manglende støtte fra alle sider.

Se trailer for Freedom Writers:

Wild

nye film 2015Premiere: 12. marts 2015

Genre: Biografi, Drama

Varighed: 1 t. 55 min.

Skuespillere: Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffmann

Om Wild: Cheryl Strayed forsøger at komme sig over tabet af sin elskede mor, men befinder sig på et depressivt lavpunkt i sit liv, omgivet af stoffer, en smertefuld skilsmisse og promiskuøse forhold. Hun beslutter sig for at vandre ad den 4000 m lange strækning fra Californien til Canada, også kaldet The Pacific Crest Trail. En vandretur der ikke er for sarte sjæle, og som vil udfordre Cheryl til det maksimale. Filmen er baseret på en sand historie.

 

Se trailer for Wild:

Eat Pray Love

eat-pray-lovePremiere: 11. november 2010

Genre: Drama, Romantik

Varighed: 2 t. 13 min.

Skuespillere: Julia Roberts, Javier Bardem

Om Eat Pray Love: Elizabeth er gift da det går op for hende, at hun er dybt ulykkelig i sit ægteskab, og at der skal ske noget andet. Efter en meget smertefuld skilsmisse tager hun 1 år ud i verden for at hele sin krop, sjæl og hjerte i Italien, Indien og Bali.

 

Se trailer for Eat Pray Love:

The Way

the-wayPremiere: 19. november 2010

Genre: Adventure, Komedie, Drama

Varighed: 2 t. 3 min.

Skuespillere: Martin Sheen, Emilio Estevez

Om The Way: En amerikansk far rejser over atlanten til Spanien for at bekræfte, at liget af en ung mandlig pilgrim er hans søn. Faren der hele sit liv har udført sin pligt beslutter sig nu for at sætte omverdenens forventninger til ham på pause, og selv gå den lange pilgrimsrute “El Camino de Santiago” med sin søns aske.

 

Se trailer for The Way:

Kon-Tiki

kon-tikiPremiere: 4. april 2013

Genre: Adventure, Drama, Historie

Varighed: 1 t. 58 min.

Skuespillere: Pål Sverre Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Gustaf Skarsgård

Om Kon-Tiki: Den legendariske norske eventyrer Thor Heyerdal, krydsede i 1947 stillehavet sammen med en gruppe af sine venner, på en stor tømmerflåde. Han ville bevise, at det var muligt at Sydamerikanerne langt tilbage i tiden kunne have sejlet til Polynesien og bosat sig der.

 

Se trailer for Kon-Tiki:

A Good Year

inspirerende film a good yearPremiere: 9. marts 2007

Genre: Drama, Komedie

Varighed: 1 t. 58 min

Skuespillere: Russell Crowe, Albert Finney, Marion Cotillard

Om A Good Year: En succesfuld og travl investeringsekspert, der arbejder i et højt respekteret firma i London, arver en dag et gammelt rustikt vinslot i hjertet af Provence. Et liv som vinbonde passer ikke til hans travle livsstil, lige indtil han selv oplever den afslappede tilværelse på egen hånd.

 

Se trailer for A Good Year:

Into the Wild

inspirerende film into the wildPremiere: 29. februar 2008

Genre: Drama

Varighed: 2 t. 28 min.

Skuespillere: Emile Hirsch

Om Into the wild: 22-årige Christopher McCandless er færdig med sin uddannelse, og føler nu forældrenes og samfundets pres på sine skuldre, om at han skal til at få sig et job så han kan tjene penge, og tilegne sig en masse materialistiske glæder. Et liv Christopher ikke kan se sig selv i. I stedet for sælger han alle sine jordiske egendele, og rejser ud i Alaska’s vildmark helt alene.

 

Se trailer for Into the wild:

Nu eller aldrig

inspirerende film nu eller aldrigPremiere: 7. marts 2008

Genre: Drama, Adventure, Komedie

Varighed: 1 t. 37 min.

Skuespillere: Jack Nicholson, Morgan Freeman

Om Nu eller aldrig: To vidt forskellige mænd, der begge har en dødelig sygdom finder hinanden på sygehusets kræft-afdeling. Sammen vælger de at tage på den ultimative verdensrejse, hvor de skal fuldføre deres fælles bucket liste, med alle de ting og steder de har drømt om at opleve.

 

Se trailer for Nu eller aldrig:

Steppeulven


inspirerende-film-steppeulvenPremiere: 
19. februar 2015

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 47 min.

Skuespillere: Joachim Fjelstrup, Marie Tourell Søderberg

Om Steppeulven: I 1962 forelsker den unge aktivist Eik Skaløe sig hovedkulds i den billedsmukke Iben og er klar til at ofre alt i livet. Men Iben er barn af tiden og kan ikke nøjes med at knytte sig til én. Eiks desperate kamp for at vinde hendes kærlighed bringer dem ud på et langt og farligt trip.

 

Se trailer for Steppeulven:

2016-12-04T16:17:22+00:00
Delinger