Top 10 spændende film på Netflix

//Top 10 spændende film på Netflix

spændende netflix film

Har du Netflix adgang så kender du helt sikkert til problemstillingen med, at finde bare én film du gider se. Ja der er mange film på Netflix, men gud hvor kan det være svært at finde nogle! Det problem har vi stået med flere gange hvor vi har tænkt, at vi hurtigt lige kunne finde en film på Netflix – men nej, det gik der hurtigt kvarter tyve minutter med at lede uden vi overhovedet fandt en film. Derfor vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde nogle af de rigtig gode film på Netflix, for de findes!

 

Se Netflix film fra USA

Vi har samlet en liste herunder over 10 spændende film på Netflix, og nogle af dem kan kun ses på det amerikanske Netflix. Der har været enormt meget brok omkring manglen på nye og gode film på det danske Netflix, og vi er til dels enige – der er flere kategorier der ikke bliver opdateret specielt ofte. Derfor kan det være fantastisk at logge ind på det Amerikanske Netflix hvor de har et stort udvalg af film (og serier).

Det benytter vi selv, og det er ikke ulovligt fordi du betaler for Netflix adgangen i forvejen (Dette kan dog blive ændret). Det eneste det kræves for at se film på Netflix, den amerikanske udgave, er at du har et abonnent til en service der kan ændre IP adresse, eller bruger et browser plugin. F.eks. programmet “Hidemyass”.

Se med herunder hvor vi anbefaler 10 spændende film på Netflix – vi lover, at du er garanteret en underholdende aften, helt uden besværet med at finde en film du gider se.

 

Top 10 spændende film på Netflix (Uvilkårlig rækkefølge)

  1. I Am Legend
  2. The Eagle
  3. Pusher
  4. The Departed
  5. Vejen Til Perdition
  6. Drengen i den stribede pyjamas
  7. Men of Honor
  8. Mænd der hader kvinder
  9. Jagten
  10. Lawless

1. I Am Legend

i am legend filmPremiere: 25. december 2007

Genre: Drama, Sci-Fi. Thriller

Varighed: 1 t. 41 min.

Skuespillere: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan

Om I Am Legend: Robert Neville er ene og alene i New York, efter en dødbringende virus har udslettet hele befolkningen. Han prøver hver dag at komme i kontakt med mennesker fra andre steder, uden held. Om dagen er byen fredelig, men om natten kommer mutanterne frem, og de holder øje med Neville.

 

Se trailer for I Am Legend:

2. The Eagle

the eagle channing tatumPremiere: 24. marts 2011

Genre: Action, Adventure, Drama

Varighed: 1 t. 53 min.

Skuespillere: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland

Om The Eagle: Marcus Aquila ankommer til Skotland fra Rom, for at løse et mysterium og redde sin fars fallerede ry som kommanderende af the Ninth. Sammen med sin britiske slave Esca tager Marcus ud for at finde legionernes forsvundne emblem, the Eagle of the Ninth. En rejse der skal vise sig at være fyldt med farer og konfrontationer.

 

Se trailer for The Eagle:

3. Pusher

pusher de bedste danske film Premiere: 30. august 1996

Genre: Krimi, thriller

Varighed: 1 t, 50 min.

Skuespillere: Kim Bodnia, Zlatko Buric, Laura Drasbæk, Mads Mikkelsen

Om Pusher: Frank er pusher på Vesterbro. Alting går godt, indtil han bliver knaldet af politiet midt under en handel. Han mister for 200.000 kroner narko, der tilhører jugoslaven Milo, og må nu skaffe pengene inden Milo mister tålmodigheden.

 

Se trailer for Pusher:

4. The Departed

the-departed-thriller-filmPremiere: 10. november 2006

Genre: Krimi, Drama, Thriller

Varighed: 2 t. 25 min.

Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson

Om The Departed: Den nyuddannede betjent Billy er vokser op i et kriminelt miljø. Derfor er han også den perfekte muldvarp til at infiltrere byens mafia. På samme tid har specialdetektiven Colin vundet tillid fra alle, men hvad de ikke ved er, at han er muldvarp for mafiaen.

 

Se trailer for The Departed:

5. Vejen Til Perdition

film på netflix vejen til perditionPremiere: 20. september 2002

Genre: Krimi, Drama, Thriller

Varighed: 1 t. 57 min.

Skuespillere: Tom Hanks, Tyler Hoechlin, Rob Maxey 

Om Vejen Til Perdition: Michael O’Sullivan lever et dobbeltliv som familiefar og iskold lejemorder – et job som hverken hans kone eller to sønner ved noget om. En dag beslutter den ældste søn sig for at gemme sig i farens bil, for at se hvor og hvad han arbejder med. Sønnen bliver vidne til et mord, og det ender med at sende ham og hans far på flugt.

 

Se trailer for Vejen Til Perdition:

6. Drengen i den stribede pyjamas

drengen-i-den-stribede-pyjamasPremiere: 28. november 2008

Genre: Drama, Krig

Varighed: 1 t. 34 min.

Skuespillere: Asa Butterfield, David Thewlis, Rupert Friend

Om Drengen i den stribede pyjamas: 8-årige Bruno er søn af en kommandant i en koncentrationslejr. Han opbygger et venskab med en jødisk dreng, på den anden side af hegnet, som får alarmerende og uventede konsekvenser.

 

Se trailer for Drengen i den stribede pyjamas:

7. Men of Honor

mænd af ærePremiere: 6. april 2001

Genre: Biografi, Drama

Varighed: 2 t. 9 min.

Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Robert De Niro, Charlize Theron

Om Men of Honor: Carl Brashear har en vilje af stål, og er fast besluttet på at blive den første sorte dykker i den amerikanske flåde. Det er dog ikke nemt, for både instruktører og lejerkommandanten gør hvad de kan for at forhindre Carl i at fuldføre sin træning.

 

Se trailer for Men of Honor:

8. Mænd der hader kvinder

mænd der hader kvinderPremiere: 27. februar 2009

Genre: Krimi, Drama, Mysterie

Varighed: 1 t. 58 min.

Skuespillere: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Ewa Fröling

Om Mænd der hader kvinder: Rigmanden Henrik Vanger hyrer journalisten Mikael Blomkvist til at opklare et gammelt mord i familien, samt skrive familiens historie. Til at hjælpe med opgaven hyrer Mikael den ekstremt dygtige hacker men dog meget usædvanlige kvinde Lisbeth. De begynder sammen at grave i familiens dystre fortid.

 

Se trailer for Mænd der hader kvinder:

9. Jagten

jagtenPremiere: 10. januar 2013

Genre: Drama

Varighed: 1 t. 55 min.

Skuespillere: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp

Om Jagten: Børnehavepædagogen Lucas har været igennem en svær skilsmisse, men har nu fået en ny kæreste og et fint forhold til hendes søn Marcus. Men da en af Lucas’ elever i en presset situation påstår, at Lucas har blottet sig for hende, spredes rygtet som steppebrand i den lille by – også selvom Lucas er helt uskyldig.

 

Se trailer for Jagten:

10. Lawless

lawlessPremiere: 11. oktober 2012

Genre: Krimi, Drama

Varighed: 1 t. 54 min.

Skuespillere: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce

Om Lawless: I Virginia i 1931 er sprut ikke mindre populært bare fordi staten har bandlyst det. De mest succesrige hjemmebrændere er Bondurant-brødrene som er omgærdet af en mystisk respekt. En specialagent afholder sig dog ikke fra at undersøge de tre brødre nærmere.

 

Se trailer for Lawless:

2016-12-01T19:37:57+00:00
Delinger