Dokumentarer om mad

//Dokumentarer om mad

dokumentarer om mad

Ville det ikke være fantastisk, hvis man kunne helbrede nogle af verdens hurtigst fremskridende sygdomme, såsom diabetes og hjertekarsygdomme?

Absolut og uden tvivl!

Kan det lade sig gøre? Tja, i følge flere af de dokumentarer som vi præsenterer herunder, er det rent faktisk allerede lykkedes for ikke bare en, og ikke bare to – men rigtig mange mennesker.

Så hvis du skal se bare én dokumentar i denne måned, så lad det være en af dem her.

 

Kostråd dikterer som vinden blæser

For hvad skal man egentlig stille op, når man det ene år omlægger sin kost til at indeholde væsentlig mere kød, jævnfør de kloge ord fra Stenalderkost, men man året efter ser dokumentaren “Fork over Knives” hvor de siger, at kød rent faktisk fremprovokerer sygdomme såsom kræft?

Og hvad med de udskældte kartofler, pasta og ris?

Er kulhydrater virkelig vores værste fjende, eller er det en af de ernæringskilder vi burde have mere af? Og skal man spise mere frugt, eller er frugtsukker noget af det værste man kan fylde sin krop med?

Spørgsmålene er mange, og det kan være enormt svært at vælge en retning, når kosttrends og kost-eksperternes udtalelser blæser stik modsat hinanden, konstant og hele tiden.

Vi skal ikke fortælle hvad du skal spise, men vi kan derimod anbefale dig at se dokumentarene herunder, som alle omhandler kost og fødevareproduktion.

Du behøver ikke ændre livsstil, men om ikke andet vil du blive klogere og måske være bedre i stand til at vælge til og fra, når det kommer til hvad du fylder i din krop.

God fornøjelse – Vi kan garantere dig at du vil blive overrasket og forbavset!

 

Fat, Sick & Nearly Dead

fat sick and nearly deadPremiere: 1. september 2014

Varighed: 1 t. 37 min.

Om Fat, Sick & Nearly Dead: Australieneren Joe Cross er træt af at være overvægtig, i underskud af energi og være afhængig af medicin. Han vælger at gøre noget ved, ved at gå på en juice detox og holde øje med sin krop undervejs. Følg Joe’s kamp for helbredet, og de mennesker han møder på sin vej i denne inspirerende dokumentar.

 

Se trailer for Fat, Sick & Nearly Dead: 

GMO OMG

gmo omg coverPremiere: 13. september 2013

Varighed: 1 t. 24 min.

Om GMO OMG: Jeremy Seifert er direktør og en meget bekymret far. Han har en mission, og er det er at finde ud af hvad GMO (genetisk modificeret organismer) gør ved ham, vores børn, vores kroppe og vores planets sundhed – og er det overhovedet muligt at undgå? Få svaret i denne dokumentar.

 

Se trailer for GMO OMG:

Forks over knives

forks over knives Premiere: 16. oktober 2013

Varighed: 1 t. 36 min.

Om Forks Over Knives: Sygdomme kan ikke bare forebygges, men ligefrem helbredes med den rette kost: en plantebaseret fuldkornsdiæt. Sådan lyder præmissen i denne foruroligende og inspirerende dokumentar, der bliver støttet op af eksperter og historiske data på verdensplan.

 

Se trailer for Forks Over Knives:

Super Size Me

super size mePremiere: 16. juli 2004

Varighed: 1 t. 40 min.

Om Super Size Me: Morgan Spurlock er manden der beslutter sig for at teste hvad alle i årevis har sagt: er McDonald’s mad virkelig så usundt som de kloge siger? I en hel måned spiser han McDonalds morgen, middag og aften – og bliver han tilbudt at super size sin menu, så må han ikke sige nej tak.

 

Se trailer for Super Size Me:

Food, Inc.

food incPremiere: 5. maj 2010

Varighed: 1 t. 34 min.

Om Food, Inc.: Hvor galt står det egentlig til i fødevareindustrien? Bliver kyllinger virkelig behandlet forkasteligt? Og er de ansatte ikke glade for deres erhverv? Rædselshistorierne bugner sig op i dokumentaren Food, INC. når de går helt tæt på fødevareproduktionen og konsekvenserne af de valg der tages, når vores mad produceres.

 

Se trailer for Food, Inc.:

Vegucated

vegucatedPremiere: 10. september 2011

Varighed: 1 t. 16 min.

Om Vegucated: Hvad sker der når man tager tre New Yorkere der elsker kød og ost, og overbeviser dem om at prøve at leve som en veganer i 6 uger? Overraskende meget! Vægttab og forbedret helbred er blot de åbenlyse gevinster ved omlægningen af deres kost, men at de pludselig vil gøre alt for at afsløre den fødevareindustri de før støttede, kommer vist lidt bag på dem alle.

 

Se trailer for Vegucated:

Hungry for Change

hungry for changePremiere: 21. marts 2012

Varighed: 1 t. 29 min.

Om Hungry for Change: Hvad er rigtig mad, og hvor mange af verdens livsstilsygdomme kan afhjælpes ved at spise en sund kost? Denne dokumentar sætter fokus på de chokerende hemmeligheder som fødevareindustrien og folkene bag diverse slankemetoder ikke vil have du skal vide, omkring deres metoder der får dig til at komme tilbage efter mere.

 

Se trailer for Hungry for Change:

Simply raw: Reversing diabetes in 30 days

simply rawPremiere: 1. februar 2009

Varighed: 1 t. 28 min.

Om Simply Raw: Hvad sker der når man lader seks diabtikere følge en 100% vegansk kost i en periode på 30 dage? Se med i denne dokumentar hvor de seks mennesker følges på tæt hold af læger, og se hvordan deres helbred overraskende hurtigt vender tilbage til det sunde udgangspunkt det engang kom fra.

 

Se trailer for Simply Raw:

2016-12-01T19:37:53+00:00
Delinger