10 sjove film du bør se

//10 sjove film du bør se

sjove film

Af og til findes der intet bedre, end at sætte en sjov komedie på og slå hjernen fra i et par timer. Kender du det? Der findes et hav af sjove film, både af de danske og engelske, og det kan virke uoverskueligt at skulle navigere mellem de mange forskellige sjove filmtitler, der er at vælge imellem.

Vi har derfor gjort det lidt nemmere (og hurtigere) for dig, at få ideer til hvilke sjove film du kan se i aften. Vi har udvalgt 10 af de bedste komedier som du uden tvivl bør se før eller senere. På listen over de sjove film finder du en god blanding af film, og der er lidt for enhver smag – også sjove film der er velegnet til børn. Flere af disse film vil du kunne finde på f.eks. Viaplay og Netflix – så er det let og hurtigt for dig at komme i gang med underholdningen. God fornøjelse!

 

21 Jump Street

sjove film 21 jump streetPremiere: 14. juni 2012

Genre: Action, Komedie

Varighed: 1 t. 49 min.

Skuespillere: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube

Om 21 Jump Street: To knap så succesfulde politibetjente bliver sendt ud til et gymnasie, hvor de skal gå undercover for at finde kilden til en ny type stoffer der udbredes hastigt.

 

Se trailer for 21 Jump Street:

Neighbors

neighbors sjove filmPremiere: 17. juli 2014

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 39 min.

Skuespillere: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron

Om Neighbors: To nybagte forældre føler at de lever det perfekte liv i forstaden, lige indtil et frat house flytter ind i huset ved siden af. Støjende fester døgnets 24 timer er med til at give parret en misundelsesværdig reminder om, at de ikke er unge og frie helt på samme måde længere . Det udvikler sig til en sand nabostrid.

 

Se trailer for Neighbors:

Dum & Dummere

sjove film dum og dummerePremiere: 19. maj 1995

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 47 min.

Skuespillere: Jim Carrey, Jeff Daniels

Om Dum & Dummere: To godhjertede men meget lidt intelligente venner, begiver sig ud på et roadtrip af den helt store kaliber, for at finde den smukke Mary Swanson som Harry mødte på hans arbejde som chauffør.

 

Se trailer for Dum & Dummere:

Bridesmaids

sjove film bridesmaidsPremiere: 21. juli 2011

Genre: Komedie, Romantik

Varighed: 2 t. 5 min.

Skuespillere: Kristen Wiig, Rose Byrne, Maya Rudolph

Om Bridesmaids: Annie har passeret de 30 og føler ikke selv hendes liv helt kører efter planen. Det bliver bestemt ikke bedre, da hun skal være brudepige for sin bedste venindes bryllup, og skal se sig selv konkurrere med en anden af venindens totalt perfekte brudepiger.

 

Se trailer for Bridesmaids:

Ace Ventura Pet Detective

ace ventura pet detective sjove filmPremiere: 27. maj 1994

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 26 min.

Skuespillere: Jim Carrey, Courtney Cox

Om Ace Ventura Pet Detective: En kugleskør detektiv med speciale i dyr, bliver hyret til at finde en forsvunden delfin, der også er en maskot for et fodboldhold.

 

Se trailer for Ace Ventura Pet Detective:

Vild med Mary

sjove fjlm vild med maryPremiere: 27. november 1998

Genre: Komedie, Romantik

Varighed: 1 t. 59 min.

Skuespillere: Cameron Diaz, Ben Stiller

Om Vild med Mary: Ted var en nørd i gymnasiet, og han missede sin chance for at gå til det afsluttende skolebal med skolens populære pige Mary, på grund af et uheld. 13 år senere går det op for Ted, at han stadigvæk er forelsket i Mary. Ted hyrer en privat detektiv til at finde Mary, og hvad han ikke regner med er, at privatdetektiven selv bliver forelsket i Mary.

 

Se trailer for Vild med Mary:

Tømmermænd i Thailand

tømmermænd i thailand sjove filmPremiere: 24. juli 2009

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 40 min.

Skuespillere: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha

Om Tømmermænd i Thailand: 3 venner vågner op fra en heftig polterabend i Las Vegas, med ingen hukommelse over nattens hændelser. Hvad der straks er endnu værre er, at festens midtpunkt, manden der skal giftes, er forsvundet, og nu skal vennerne ud for at finde ham.

 

Se trailer for Tømmermænd i Thailand:

Superbad

superbad sjove filmPremiere: 21. september 2007

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 53 min.

Skuespillere: Jonah Hill,

Om Superbad: Seth og Evan er bedste venner og fuldstændig uadskillelige i deres sidste uger af  gymnasiet. De to venner bliver altid ignoreret af de populære i skolen, men da de får tilsnusket sig en invitation til en fest, går de all in på forberedelse til festen, i håb om at de kan skaffe nok alkohol til at kunne forsøde festen. Det går ikke helt som planlagt.

 

Se trailer for Superbad:

American Pie

american pie sjove filmPremiere: 16. december 1999

Genre: Komedie, Romantik

Varighed: 1 t. 35 min.

Skuespillere: Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Seann William Scott, Eddie Kaye Thomas

Om American Pie: Fire gymnasievenner indgår en pagt om, at de skal nå at have sex inden de skal på universitetet. Det griber de fire drenge an på meget forskellige måder, og ikke alle har lige stor succes.

 

Se trailer for American Pie:

White Chicks

sjove film white chicksPremiere: 8. oktober 2004

Genre: Komedie

Varighed: 1 t. 49 min.

Skuespillere: Marlon Wayans, Shawn Wayans

Om White Chicks: De to agenter Kevin og Marcus er ikke populære på deres arbejdsplads, efter et par uheldige missioner. De får til opgave at beskytte de to stenrige, blonde Wilson søstre mod kidnapning, men ender med selv at må gå undercover i forklædning som de to søstre. Det kommer til at give en hel del udfordringer for de to mænd der skal kæmpe mod bidske hunde, en jaloux kone og en big black, buff guy der elsker blondiner.

 

Se trailer for White Chicks:

2018-02-26T20:48:11+00:00
Delinger